Fotografia amb dron

Els meus serveis professionals amb drons us ofereixen impressionants imatges aèries, vídeos i panoràmiques per mostrar la vostra propietat residencial, camps, granges, etc., des d’una perspectiva única. Perfecte per mostrar el context del barri, propietats circumdants, les comoditats i serveis propers. Lleida Tours 360 ofereix serveis professionals a preus competitius que s’adapten a les necessitats del vostre negoci.

Fotografia immobiliària comercial

Demostreu el valor de les propietats comercials amb diferents d’angles i vistes aèries. Representeu els inquilins existents, els serveis a l’ubicació i molt més.

Serveis d’inspecció

Ofereixo serveis d’inspecció per a terrats, tancs d’emmagatzematge, torres, granges, plaques solars, entre altres. Preneu decisions millors i més informades gràcies a la fotografia aèria.

Fotografia immobiliària residencial

Els possibles compradors d’habitatges acudeixen a agencies que es diferencien de la resta, amb imatges aèries, crea una oportunitat per distingir-vos de la competència.

Preguntes més freqüents per a imatges aèries sobre béns immobles.

Lleidatours360-Ponent360-fotos-ldrone
Qui fa volar el dron?

Lleida Tours 360 té un pilot de dron professional qualificat i formats amb experiència i serveis de fotografia aèria. El nostre pilot està verificat per l’agència d’aviació EASA (Agència Europea de Seguretat Aèria). I complim totes les regulacions locals i nacionals. El nostre servei de drons inclouen una assegurança de RC per la seva tranquil·litat.

Lleidatours360-Ponent360-fotos-ldrone
Què s’inclou el servei?

En funció del paquet que demaneu, us proporcionem imatges aèries d’alta resolució que inclouen fotos i vídeos de màrqueting editats de la vostra propietat. Us les enviem via Google Drive perquè pugueu descarregar-los per al vostre ús. Tota la fotografia de drons de les propietats, seran perquè en feu un ús lícit allà on vulgueu.

Lleidatours360-Ponent360-fotos-ldrone
Quant de temps es triga?

Un cop feta la vostra comanda, el pilot de Lleida Tours 360 visitarà el vostre lloc i volarà en pocs dies (segons el temps i les vostres preferències). Després del vol, editarem la vostra comanda per a la foto màrqueting aeri i per al vídeo de màrqueting editat.


Les meves tarifes

Foto aèria

250€

Realització de les fotografies

Revelat fotografies

8 fotos en digital
més fotos a 15€ unitat

IVA no inclòs

Kmts no inclosos

Millor opció

foto Aèria
vídeo aeri

799€

Realització de les fotos aèries

Revelat de les fotos aèries

Realització vídeo aeri

Edicció vídeo aeri

10 fotos i vídeo
més fotos a 15€ unitat

IVA no inclòs

Kmts no inclosos

Vídeo Aeri

599€

Realització vídeo aeri

Edicció vídeo aeri

Enviament vídeo aeri 30-45″

IVA no inclòs

Kmts no inclosos

La tarifa depèn principalment de mida de la propietat.

Rafel Jesús, fotògraf

Sóc en Rafel Jesús i com a fotògraf gaudeixo en cada projecte fotogràfic, em motiva la connexió que existeix entre la llum, el disseny de l’espai, la decoració que caracteritza i dóna personalitat a cada lloc, per això poso al teu servei més de vint anys d’experiència per fer créixer el teu negoci.

 Política de Privacitat - Política de Cookies - Avís Legal

Contactar

Lleida Tours 360.
Mont-Roig 8
Balaguer, 25600 Lleida

Formulari de contacte