Interiorisme

El meu objectiu és treballar per col·laborar amb els meus clients per produir imatges d’alta qualitat d’espais interiors per a la promoció i perservació de residències excepcionals i les empreses mitjançant la combinació de les tècniques actuals de treball per a l’elaboració dels meus treballs, cuidant tant la composició com la il·luminació.

Tant si ets una promotora immobiliària, propietari d’un negoci, arquitectes, interioristes o agència publicitària, i vols publicitar els teus serveis o instal·lacions en anuncis i xarxes socials, un reportatge fotogràfic, realitat virtual 360º com a fotografia d’alta qualitat perquè el teu producte sigui més atractiu.

Realitzo treballs per a :

1.-Fotografia d’Interiors de vivendes: he realitzat produccions fotogràfiques per a clients particulars i alguna important immobiliària, constructores i promotores del país, com ServiHabitat, Solvia.
2.-Fotografia d’Interiors de Restaurants: he realitzat fotografies i recorreguts virtuals per a restaurants de la meva zona d’influència, però no em tanco a fer-ne en altres zones.
3.-Fotografia d’Interiors d’Hotels: també realitzo fotografies en hotels, hostals i cases d’allotjament.
4.-Fotografia d’Interiors per Comerços: hem realitzat molts treballs de fotografia per comerços al ser el fotògraf oficial de Guia Comercial Balaguer així com per proveïdors del seu equipament.
5.-Fotografia d’Interiors d’Oficines: he realitzat les produccions realitzades són tant per a empreses propietàries de l’oficina, en les quals he realitzat fotos i recorreguts virtuals.
6.- Fotografia Museus i Esglésies: he realitzat algunes produccions fotogràfiques per a esglésies, i museus ja en format fotogràfic com en recorreguts virtuals.

Les imatges s’han convertit en més que simples fotografies, són una eina indispensable per a la promoció de nous projectes. 
En la fotografia es posa la ment i el cor, per això el fotògraf és l’ésser contemporani per excel·lència, amb la seva mirada l’ara es transforma en record.

Alguns clients:

Ha estat tot un encert contactar amb LleidaTours360 per a realitzar el reportatge fotogràfic de les nostres autocaravanes. La professionalitat i el tracte proper del Rafel, ha quedat refexat en un resultat final espectacular. Molt recomanable. Nosaltres tornarem a repetir.
Lleidavaning
Lleidavaning
20. Agosto, 2020.
Molt atent i professional.
Centre Nutrició Duran
Centre Nutrició Duran
30. Enero, 2020.
BON PROFESIONAL , persona a la que pots donar tota la confiança. Asesorament tecnic a la ultima . Compromes en qualsevol rebte.
Stereo Movil
Stereo Movil
13. Enero, 2020.
Xerrada molt instructiva de Google MyBusiness. Es nota que és expert en la meteria
Edu Ferrer
Edu Ferrer
29. Abril, 2018.
Es molt atent i sempre et dona una bona solució. Gràcies Rafel.
Gemma de B
Gemma de B
29. Abril, 2018.
Molt bon comunicador, he après molt!!
Africa Peitx Bernardo
Africa Peitx Bernardo
29. Abril, 2018.
Encantat d'haver realitzat un Tour de Google amb Clic Clac Fotografia. Molt bon servei l'ofert i el prestat. Us ho recomano si teniu un negoci i el voleu promocionar.
Lluís de la Fuente
Lluís de la Fuente
29. Junio, 2015.
Gran professional, especialista en reportatges de boda i events. Un tracte excel.lent. Es sap adaptar a les necessitats del client. Jordi
jordi tordera salvado
jordi tordera salvado
19. Marzo, 2015.