Interiorisme

El meu objectiu és col·laborar amb els meus clients per concebre imatges d’alta qualitat d’espais interiors per a la seva promoció i preservació de residències excepcionals i les empreses mitjançant la combinació de les més modernes tècniques de treball per a l’elaboració dels meus treballs cuidant, especialment, tant la composició com la il·luminació.

La meva principal motivació no és convertir-me en una despesa per a la seva empresa. Ans al contrari: en una inversió rendible. No hi ha res més gratificant per a mi, que et torni a cridar un client per a una nova sessió de fotos. El meu ampli ventall de preus em permet, depenent del que precisis, adaptar-me a les necessitats particulars de cada client. El meu desig és que col·laborem de manera recurrent i ajudar-te a generar més ingressos gràcies al meu treball fotogràfic.

Per a qualsevol consulta o petició de pressupost ho pots fer per email o telèfon. Serà un plaer començar a treballar per a tu.

Faig treballs fotogràfics i foto 360 per a:

Vivendes
Restaurants

Hotels i hostals
Comerços

Oficines
Museus i Esglésies

Les imatges s’han convertit en quelcom més que simples fotografies, són una eina indispensable per a la promoció de nous projectes. 

Rafel Jesús, fotògraf

Sóc en Rafel Jesús i com a fotògraf gaudeixo en cada projecte fotogràfic, em motiva la connexió que existeix entre la llum, el disseny de l’espai, la decoració que caracteritza i dóna personalitat a cada lloc, per això poso al teu servei més de vint anys d’experiència per fer créixer el teu negoci.

 Política de Privacitat - Política de Cookies - Avís Legal

Contactar

Lleida Tours 360.
Mont-Roig 8
Balaguer, 25600 Lleida

Formulari de contacte