fbpx

Qui soc

Hola, el meu nom es Rafel Jesús i des de 1997 em dedico a la fotografia, i intento que a traves de la meva mirada l’ara es transformi en record.

I des de fa 6 anys m’he especialitzat a documentar espais tant interiors com exteriors. Gràcies a la meva experiència durant més de 20 en fotografia, disseny web i en màrqueting online, treball perquè interioristes, estudis d’arquitectura, immobiliàries, hotels i altres empreses potenciïn la seva marca, atreguin més clients i, en definitiva, aconsegueixin més vendes gràcies a la fotografia.

La fotografia és la meva passió i com fotògraf d’interiorisme i arquitectura parteixo de la base general de la fotografia i adapto a les necessitats d’aquest gènere. Per això com a fotògraf d’habitatges, hotels, restaurants, oficines i altres empreses conec una sèrie de normes i mètodes necessaris per a representar els espais de la manera més atractiva possible.

La fotografia arquitectònica i d’interiors és una disciplina molt tècnica en la qual composició, llum, color i preparació de l’espai han de combinar-se per a obtenir la millor imatge possible de cada estada. Aquesta connexió entre tècnica i creativitat fan que sigui un dels gèneres fotogràfics més complicats i interessants

A causa de la gran importància econòmica que tenen aquestes fotografies per a les empreses, l’afecte i preparació que requereixen són molt amplis. Imagina-ho amb aquest exemple: una sola foto dolenta o un només detall negatiu en una de les teves imatges pot ser determinant perquè un client que anava a contractar-te es decideixi per triar a la teva competència.

A més de requerir afecte i atenció al detall a causa de l’important que són per al teu negoci, són fotografies que, en la majoria dels casos, perduraran en el temps. Les fotografies comercials de qualitat del teu hotel o els teus projectes són una inversió que pot aportar-te beneficis durant diversos anys. De fet, si se li dedica l’afecte i l’atenció al detall suficients, no haurà de ser reemplaçada mai.

En la fotografia es posa la ment i el cor, per això el fotògraf és l’ésser contemporani per excel·lència, amb la seva mirada l’ara es transforma en record.

PB069442web

Rafel Jesús

Propietari i fotogràf

Si tens alguna consulta o estàs buscant un fotogràf pel teu projecte. Contacta.