Hotels i allotjaments rurals

En aquesta galeria us mostro una selecció de fotografies d’hotels i allotjaments rurals, realitzades a alguns clients. Cada fotografia es tracta amb màxima professionalitat tant en la presa de les fotos, així com en l’edició, perquè el resultat final produeixi l’objectiu prèviament acordat: la millora d’imatge de la marca i la captació d’un major nombre de reserves. 

Com a fotògraf d’allotjaments rurals i hotels mostraré amb imatges, els espais i habitacions d’una manera molt especial, creant una atmosfera i ambient únics, jugant amb la llum, els colors, les textures i els materials.

Fotògraf amb seu a Balaguer, però em puc desplaçar a altres zones.

Per a qualsevol consulta o petició de pressupost ho pots fer per email o telèfon. Serà un plaer començar a treballar per a tu.

Faig treballs fotogràfics i foto 360 per a:

Vivendes
Restaurants

Hotels i hostals
Comerços

Oficines
Museus i Esglésies

Les imatges s’han convertit en més que simples fotografies, són una eina indispensable per a la promoció de nous projectes. 

Rafel Jesús, fotògraf

Sóc en Rafel Jesús i com a fotògraf gaudeixo en cada projecte fotogràfic, em motiva la connexió que existeix entre la llum, el disseny de l’espai, la decoració que caracteritza i dóna personalitat a cada lloc, per això poso al teu servei més de vint anys d’experiència per fer créixer el teu negoci.

 Política de Privacitat - Política de Cookies - Avís Legal

Contactar

Lleida Tours 360.
Mont-Roig 8
Balaguer, 25600 Lleida

Formulari de contacte