Turisme

En una època on la imatge s’entén com una experiència sensorial i en un moment on el viatge està disponible per a tothom, fins i tot el turisme s’adapta canviant maneres de promocionar-se.

Per aquesta raó, en els últims anys, el mercat del turisme s’ha centrat més en les imatges, creant recorreguts visuals i camins emocionals que permeten descobrir el territori des d’un altre punt de vista: la fotografia.


Aquesta evolució ha trobat una ràpida manera de difusió gràcies a les xarxes socials que, avui dia, tenen un efecte profund en la forma que comunicar amb els altres.

De fet, era impossible que tots aquests canvis no es referien també a un món dinàmic i tan lligat a les opinions de persones com el turisme.
És així que les xarxes socials prenen una gran importància en el sector de la fotografia connectada al turisme.


Les comunitats en línia i les xarxes socials caracteritzen fortament l’escena de web i del màrqueting turístic, influint cada vegada més en les decisions dels viatgers.


D’aquesta manera va néixer una nova tipologia de turisme connectat a la fotografia i a les xarxes socials: el Turisme Fotogràfic compartit.
El turisme fotogràfic compartit es refereix a tots els viatges que es dirigeixen a qualsevol persona aficionada o no a la fotografia: on el denominador comú és la fotografia, ja que avui en dia tenim la facilitat de fer fotos i de compartir-les en les xarxes socials rapidament.
És una nova manera d’organitzar el viatge i gaudir d’aquesta nova tecnologia que comença a ser apreciada pel turista viatger.

Per aquest motiu és important de tenir un catàleg fotogràfic actualitzat dels llocs turístics de la població, comarca, província, etc. Les noves tecnologies en fotografia digital, fotografia aèria amb dron i fotografia virtual 360° li dona als diferents organismes o institucions noves eines per realitzar campanyes turístiques.

Per aquest motiu des de Lleida Tours 360 posem a la seva disposició més de vint anys d’experiència al seu servei, en diferents àmbits de fotografia com:

  • Fotografia d’aquitectonica.
  • Fotografia d’interiors.
  • Fotografia i vídeo amb dron.
  • Fotografia virtual 360.
  • Fotografia 360 aeria.

També els hi puc oferir assessorament en social media i gestió de xarxes socials.

  • Ajuda a creació de queliductes de contingut per a pagines web.
  • Gestió de xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram i LinkedIn.
  • Creació de campanyes de publicitat en xarxes socials.
  • Publicació de fotografies 360 a Google Street View